Αιμιλιανός Σταματάκης: «Οι δηλώσεις μου για τις Άγριες Μέλισσες ήταν κακό μοντάζ»

Τον Αιμιλιανό Σταματάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star στο Christmas Theater. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει για τις Άγριες Μέλισσες, χαρακτηρίζοντάς τες «κακό μοντάζ».

«Ο κορονοϊος μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αλλά αυτή τη φορά το θύμα ήμουν εγώ. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό που λένε ότι ήταν η Όμικρον, αλλά εγώ την πέρασα πολύ χαλαρά, απλά στεναχωρήθηκα διπλά που έπρεπε να μείνω εκτός δουλειάς».

Σχετικά με τις δηλώσεις του για τις Άγριες Μέλισσες και για το αν δέχτηκε τελικά πρόταση, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη: «Όχι αυτό ήταν κακοπροαίρετος υπέρτιτλος με κακό μοντάζ. Το μόνο που είπα και μπορώ να το ξαναπώ είναι ότι όταν έγιναν οι Άγριες Μέλισσες, οι άνθρωποι καλούσαν πολύ κόσμο για να δουν αν τους κάνει. Μία τέτοια συνάντηση ήταν και μαζί μου, αλλά δεν συζητήσαμε καν το να είμαι, ήταν απλά μία επαφή. Αυτό δεν θεωρείται μου κάνανε πρόταση και εγώ δεν δέχτηκα».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αιμιλιανός Σταματάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου είχε δηλώσει:

«Δεν έχει τύχει να κάνω σίριαλ. Είχα μια συνάντηση, αλλά είχα ήδη κλείσει για τρεις θεατρικές παραγωγές για φέτος. Η συνάντηση ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Δεν μου είχαν πει για κάποιο ρόλο, απλά ήταν ένα μίτινγκ για να γνωριστούμε και να δούμε αν μπορεί να οδηγήσει κάπου». 

Read More

And More