Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Θεατρική πρεμιέρα για το ζευγάρι με πλήθος επωνύμων – Φωτογραφίες του TLIFE

Ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Αθηνά Μαξίμου και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης στο Θέατρο Βρετάνια με το έργο «Προδοσία».

Πλήθος καλλιτεχνών βρέθηκε εκεί προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το θεατρικό έργο το οποίο και σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί Αιμίλιος Χειλάκης. 

Λίγα λόγια για την «Προδοσία»

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της.
Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.

Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.

Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους.
Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Θέατρο Βρετάνια απαθανατίζοντας τους καλλιτέχνες, αλλά και τους ανθρώπους της τηλεόρασης που έδωσαν το παρών στη θεατρική πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης.

 Βλαδίμηρος Κυριακλίδης – Έφη Μουρίκη

Μυρτώ Αλικάκη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Κυριάκος Σκούρας

Φανή Χαλκιά

Γιάννης Ζουγανέλης – Ισιδώρα Σιδέρη

Νίκος Κουρής

Γιώργος Λιάγκας – Φωτεινή Πετρογιάννη – Τάσος Τεργιάκης

Γιάννης Μπέζος – Αιμίλιος Χειλάκης – Βλαδίμηρος Κυριακίδης

 Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More