Αιμίλιος Χειλάκης: Έριξε τα «βέλη» του σε συνάδελφό του – «Είπε να μη με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Για τη φετινή του συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το μεσημέρι. Μέσα σε όλα, ο Αιμίλιος Χειλάκης, αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην τον καλέσουν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Όσο για τον συνάδελφό του που είχε πει να μην τον πάρουν στη σειρά ανέφερε: «κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι.

Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων».

Read More

And More