Αιμίλιος Χειλάκης: «Και να πήγαινα να δω τον Λιγνάδη, δε θα το έλεγα»

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, κάνοντας βόλτα στην αγαπημένη του γειτονιά στην Αθήνα, την Πλάκα.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε και για τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή. 

«Άνθρωποι που διαφωνούν με μένα λένε να μην πάρουν τον Χειλάκη. Έχεις ακούσει τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος; Ε, υπάρχουν οι Θεματοφύλακες Αξιών, είναι ότι πιο χυδαίο, ακόμα και από τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτός που ζητάει διαπόμπευση των εγκληματιών είναι σχεδόν το ίδιο εγκληματίας.

Κάποιος Θεματοφύλακας Αξιών απαίτησε να μην δουλέψω γιατί διαφωνούσε μαζί μου. Είναι πολύ εύκολο να αποδεικνύεις τη θέση σου με το μίσος. Αυτός που έχει εγκληματιστεί πρέπει να τιμωρηθεί. Όχι, δεν μίλαγα υπέρ του Λιγνάδη, μίλαγα υπέρ του αισθήματος που έχουν όλοι απέναντι σε έναν που πίστεψαν και έχουν προδοθεί» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν πήγε να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, αλλά κι αν πήγαινε δεν θα το έλεγε.

 

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, χαρακτήρισε άνανδρη την πράξη του παρουσιαστή.

«Πολιτική κάνουμε όλοι, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία του εκλέγεσθαι. Η ψηφοθηρία σού στερεί κάτι από το ελεύθερο του λόγου σου. Αν με δεις για κάποιο λόγο θα με δεις, αλλά δεν νομίζω ότι στο μέλλον θα με δεις σε κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε γνώμη, λίγοι όμως έχουμε γνώση».

Read More

And More