Αιμίλιος Χειλάκης: Με ανανεωμένο look και την Αθηνά Μαξίμου στο πλευρό του στο Ηρώδειο!

Εκείνη είχε δηλώσει πως όταν τον γνώρισε είχει βάλει… “Χ” στους άνδρες για να διαψευστεί από τον ίδιο τον έρωτα. Από την άλλη εκείνος έχει μιλήσει για την αρμονία στην σχέση τους που είναι πολύ σημαντική και για τους δύο. Ο λόγος για την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη που με κάθε δημόσια εμφάνισή τους απαντούν αρνητικά στο μόνιμο ερώτημα: “Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;”.

“Υπάρχει μία αρμονία και η Αθηνά είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει αλλά ακόμα και αν δε μπορεί να καταλάβει πράγματα που εγώ πρεσβεύω δεν είναι άνθρωπος ο οποίος θα τα απορρίψει, θα τα συζητήσει και αυτό είναι το βασικό” έλεγε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Πρωινό πριν λίγο καιρό ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηρώδειο με ανανεωμένη εμφάνιση ξανά, μετά την τεράστια αλλαγή που είχε υιοθετήσει στο look του για τις ανάγκες της τελευταίας του παράστασης.


Αιμίλιος Χειλάκης – Γιώργος Κατράλος

Μαζί του φυσικά ήταν και η σύζυγός του Αθηνά Μαξίμου. Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγο πριν μπουν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την παράσταση – αφιερώμα στον Ντάριο Φο που ετοίμασαν για το κοινό ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου.


Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί ακόμα επώνυμοι Έλληνες μεταξύ των οποίων ο πρώην “τσάρος της οικονομίας” Γιάνης Βαρουφάκης με την κόρη του Ξένια και την σύζυγό του Δανάη Στράτου.


Στιγμιότυπο από την παράσταση στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο. Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο κέντρο της σκηνής.

Read More

And More