Αιώνια πιστός στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος! Ανανέωσε και πάλι το συμβόλαιό του με το κανάλι της Κάντζας…

Το… δέκα το καλό το φυλάνε εκεί στον Alpha σαν τα μάτια τους! Ποιο είναι το δέκα το καλό; Μα φυσικά ο Λάκης Λαζόπουλος. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, θεωρεί πως ο Λάκης δεν είναι απλά ένα από τα λαμπερά πρόσωπα του καναλιού, αλλά είναι ένα πρόσωπο-σημαία για το κανάλι της Κάντζας – όπως και η Ελένη Μενεγάκη – με αποτέλεσμα να τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του καναλιού.

Ετσι, δεν μας προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη το γεγονός ότι ο Λάκης παραμένει αιώνια πιστός στον Alpha και ότι και φέτος αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του μαζί τους. Αλλωστε, ότι λέει ή ότι πιστεύει ο Λάκης είναι… νόμος στον Alpha, μιας και κανείς δεν του χαλά χατίρι.

Οσο για το τι ακριβώς λέει η ανακοίνωση του καναλιού;

“…Ο Alpha, με μεγάλη τιμή και χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών αλλά και του πιο εσωτερικού προσωπικού συναισθήματος συνεχίζει να μεταφράζει την πραγματικότητα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Με ένα μηνιαίο πανηγυρικό «Αλ Τσαντίρι νιουζ», καθώς και με μία νέα παραγωγή – έκπληξη που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2015: ο Λάκης θα μπει στις ζωές των άλλων.

Όσο κρατούν οι δύσκολοι καιροί, ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι εδώ να τους αποκωδικοποιεί, να τους φωτίζει με αλήθεια και να τους γλυκαίνει με χιούμορ…”

Συμπέρασμα; Το “Αλ Τσαντίρι γίνεται φέτος μηνιαίο και δεν θα βγει στον αέρα μόνο τέσσερις φορές όπως πέρσι, εν.λώ ο δαιμόνιος Λάκης έχει στα σκαριά και μία ολοκαίνουργια σειρά, την οποία και το κανάλι θα είναι σε θέση να μας την παρουσιάσει στο β΄ μισό της σεζόν 2014-2015!

Read More

And More