Ο άντρας της της έκοψε το αυτί και τη μύτη! Η πλαστική θα την κάνει όπως πρίν!

Tην Aisha από το Αφγανιστάν τη γνωρίσαμε τον Αύγουστο μέσα από την άσχημη περιπέτειά της. Ο σύζυγός της, της έκοψε τη μύτη και μέρος των αυτιών της, επειδή προσπάθησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο ζούσε φυλακισμένη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη παγκόσμια κατακραυγή και τη φροντίδα της νεαρής κοπέλας ανέλαβε μία ανθρωπιστική οργάνωση. Σε λίγο καιρό η Aisha θα μας αποκαλύψει το νέο της πρόσωπο. Φρόντισε όμως να μας δώσει από τώρα μία εικόνα για το πώς θα δείχνει μετά την πλαστική επέβαση στην οποία θα υποβληθεί.

Φόρεσε μία πλαστική μύτη, σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στις ταινίες και χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό. Βραβεύτηκε με τον τίτλο ”Εnduring Heart”, καθώς έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις ίδιες μαρτυρικές καταστάσεις.

”Όταν μου έκοψαν τα αυτιά και τη μύτη λιποθύμησα. Το βράδυ που συνήλθα ένιωσα να τρέχει κάτι σαν νερό αλλά τελικά δεν μπορούσα να δω τίποτα μπροστά μου από το αίμα. Έμεινε στο νοσκομείο 10 εβδομάδες.

Από όλη αυτή την ιστορία, μολονότι τη γέμισε πληγές, βγήκε πιο δυνατή και περισσότερο αισιόδοξη για το μέλλον. Είναι μόλις 19 ετών αλλά γεμάτη σοφία και αποφασιστικότητα.

Read More

And More