Άκης Δείξιμος: «Έχω μερίδιο ευθύνης για τη σύλληψη του αδερφού μου»

Το δικό του μερίδιο ευθύνης για τη σύλληψη του αδερφού του Κώστα Δόξα θέλησε να αναλάβει ο Άκης Δείξιμος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως μέχρι χθες έπρεπε να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό της μηνιαίας διατροφής που δίνει ο Κώστας Δόξας στην πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση για την κόρη τους. Το ποσό αυτό θα το έδινε ο Άκης Δείξιμος προκειμένου να βοηθήσει τον αδερφό του ωστόσο το ηλεκτρονικό σύστημα δεν του επέτρεψε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων και έτσι τα χρήματα καταβλήθηκαν σήμερα.

«Αυτό που ισχυεί είναι ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί το ποσό το οποίο καταβλήθηκε σήμερα και ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμένα. Το διάστημα αυτό της πανδημίας γενικά όλοι μας δυσκολευόμαστε. Όσο μπορώ, στηρίζω τον αδερφό μου όλο αυτό το διάστημα. Χθες λοιπόν, το σύστημα δε με άφησε να μπω να πληρώσω τη διατροφή και το έκανα σήμερα. Όντως τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Η άλλη πλευρά αρέσκεται μάλλον στο να υπάρχουν επεισόδια. Αφέθηκε αμέσως ελεύθερος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164