Άκης Δείξιμος: Η μάχη με τον κορονοϊό και η τωρινή κατάσταση της υγείας του (video)

Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό έδωσε πριν λίγες εβδομάδες και ο Άκης Δείξιμος. Καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται και μέσα σε αυτά είναι και πολλοί καλλιτέχνες και επώνυμοι Έλληνες. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε σχεδόν όλα τα συμπτώματα, ωστόσο πλέον είναι καλά στην υγεία του. Το πρωί της Τετάρτης, ο Άκης Δείξιμος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την περιπέτειά του με τον Covid-19.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Είμαι υγιέστατος. Ήμουν ψύχραιμος όταν το έμαθα, αλλά ήξερα ότι θα περάσω τις επόμενες 14 μέρες στο σπίτι ολομόναχος. Ξεκίνησα με δέκατα και την έκτη, έβδομή μέρα έφθασε το 39 ο πυρετός και έμεινε για καιρό. Επικοινώνησα με ένα καλό παθολόγο, που μου είπε να πάρω κάποια αμινοξέα να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μου και την 11η μέρα ήμουν καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

 

«Η μητέρα μου φρόντισε να μου κάνει και κάποια ψώνια ώστε να μαγειρεύω στο σπίτι. Και, φυσικά, ήμασταν σε καθημερινή επικοινωνία για να γνωρίζουν ότι είμαι καλά», συμπλήρωσε. «Ο κόσμος ήταν φανταστικός πραγματικά και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν πραγματικά δίπλα μου».

Read More

And More