Άκης Δείξιμος: Ξεπέρασε τον κορονοϊό! Η δημόσια ανακοίνωση

Ήταν αρχές του Οκτώβρη όταν ο Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε δέκατα και έντονο πονοκέφαλο, συνεπώς αποφάσισε να κάνει το τεστ για να προφυλάξει τους γύρω του. 

Μετά από ένα διάστημα εγκλεισμού στο σπίτι του τηρώντας τα μέτρα, σήμερα, ο Άκης Δείξιμος αποκάλυψε ότι η περιπέτεια με τον κορονοϊό έλαβε τέλος. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από τον απειλητικό ιό, όμως είναι και πάλι απολύτως υγιής.

“Τέλος η περιπέτεια μου με τον #covid19, αν και με αυτό ζούμε πλέον και προσαρμόζουμε την ζωή μας, προσέχοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες. Ήταν πολύ συγκινητική η πρόθεση όλων να είναι κοντά μου, με κάθε τρόπο (ακόμα κι αν δεν το επέτρεψα για ευνόητους λόγους). Δέχτηκα πραγματικά άπειρη αγάπη.

Να ευχαριστήσω δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο Θανάση Πριόβολο, που μου σύστησε τον ιατρό κ. Χρήστο Ζαφειρίου και με βοήθησε πολύ, καθώς και την φίλη μου που με δυνάμωσαν ενώ ο ιός προσπαθούσε να με εξαντλήσει. Φυσικά η οικογένεια μου είναι σπουδαία και είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου. Μαμά, μπαμπά, Κώστα σας αγαπώ.

Έχω επιστρέψει ήδη στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, στην μουσική μου και στην καθημερινότητα μου, ακολουθώντας τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Με χαρά θα δεχτώ όπως δέχτηκα αυτές τις μέρες, μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που περνούν την περιπέτεια τους με τον κορωνοϊό. Εύχομαι υγεία, και σύντομα να ΖΟΥΜΕ πλέον χωρίς τον εφιάλτη που μας βρήκε τους τελευταίους μήνες”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Read More

And More