Άκης Παυλόπουλος: Η απάντηση για την άστοχη δήλωση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Με τέσσερα τοστ χορταίνει η οικογένεια όλη»

Με ανάρτηση στο instagram απαντά ο Άκης Παυλόπουλος για την ατάκα του στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπή του ΣΚΑΪ που παρουσιάζουν μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τσέλικας παρουσίαζε τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, λέγοντας πως οι καταναλωτές έχουν μειώσει στο ελάχιστο ακόμη και τις φέτες τυριών για τοστ. 

Ακολούθησε ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών…

Δημήτρης Οικονόμου: «Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θέλει να φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα φέτες, να τις πετάξει τις μισές;».

Άκης Παυλόπουλος: «Με τέσσερα τοστ Γιώργο, χορταίνει η οικογένεια όλη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Παλιά αυτό έκαναν, έλεγαν “βάλε 10-15 φέτες”, και τις μισές τις πέταγαν. Πάνε αυτά, τελειώσανε…».

Η απάντηση του Άκη Παυλόπουλου

Λίγα 24ωρα μετά την ατάκα του δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Άκης Παυλόπουλος απάντησε μέσω instagram: «Για όσους μπήκαν στον…κόπο να επιτεθούν με άθλιους χαρακτηρισμούς για τα περιβόητα… τέσσερα τοστ θα πω το αυτονόητο: ότι η αναφορά ήταν δεικτική και χλευαστική για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας. Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά το κατάλαβαν.

Άλλωστε επί πολλή ώρα ασχολούμασταν με την απαράδεκτη κατάσταση στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα», έγραψε ο Άκης Παυλόπουλος. 

Read More

And More