Άκης Σακελλαρίου: Μετά την περιπέτεια υγείας κάνει εμφάνιση έκπληξη σε αγαπημένη τηλεοπτική σειρά!

Μετά τα δύσκολα χαμογελά ξανά και επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα γερός και δυνατός. Ο λόγος για τον Άκη Σακελλαρίου, που το καλοκαίρι πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο γνωστός ηθοποιός  νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας προσβληθεί από  το βακτήριο της legionella. Ευτυχώς, ο Άκης Σακελλαρίου νοσηλεύτηκε άμεσα και κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να γίνει καλά.

«Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα… Στη συνέχεια ήρθα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τα αποτελέσματα, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο», είχε αποκαλύψει λίγο καιρό αργότερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου» για την περιπέτεια με την υγεία του.

Τώρα πια όμως, τα δύσκολα πέρασαν και ο Άκης Σακελλαρίου κάνει δυναμικό come back με ένα ρόλο έκπληξη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου» και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Τριανταφύλλου!

Στο «σόι σου» οι Τριανταφύλλοι ετοιμάζονται για άλλο ένα συνηθισμένο, κυριακάτικο τραπέζι στην Κηφισιά. Αυτή τη φορά, όμως, μαζί της θα καθίσει και ένας… απρόσκλητος επισκέπτης.

Την πόρτα του σπιτιού χτυπά ο Λουκάς. Ένας άντρας που ξέρει τα πάντα για την οικογένεια και ισχυρίζεται ότι υπήρξε, για χρόνια, δεξί χέρι του Μενέλαου και κολλητός του Σάββα και του Κωνσταντίνου. Μόνο που… κανείς δεν τον θυμάται! Εκείνος, όμως, θυμάται πολλά και άκρως αποκαλυπτικά μυστικά για το παρελθόν τους! Πάσχουν οι Τριανταφύλλου από κακό μνημονικό ή συμβαίνει κάτι άλλο; Και γιατί προτού τελειώσει αυτό το γεύμα, ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και οι γιοι τους να πάρουν διαζύγιο; Τι συμβαίνει, τελικά, με τον μυστηριώδη Λουκά;

Read More

And More