Άκης Σακελλαρίου: Οι νέες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα που στέλνει!

Τα δύσκολα πέρασαν μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και τώρα ο Άκης Σακελλαρίου στέλνει το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός. πριν λίγες εβδομάδες νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας προσβληθεί από  το βακτήριο της legionella.

Έχοντας πλέον ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και αφού επέστρεψε στο σπίτι του θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook όλο το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε για την υγεία του.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου… Δεν γνωρίζω σε ποια ΜΕΘ χρωστώ τα περισσότερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό… Άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστα μέσα! ΜΕΘ του ΚΑΑ στο ΓΝΑ Σωτηρία… Χαμογελαστές ψυχές που δίνουν περισσότερα από όσα διαθέτουν!», έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.

Ενώ λίγο μετά ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία ανέφερε «Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας ευεργετούν! Επειδή η ευγνωμοσύνη για την άρτια ιατρική φροντίδα κρατάει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή που μας χάρισαν… ένα ακόμη ευχαριστώ στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Κουτσούκου και στους άξιους συνεργάτες της στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του ΓΝΑ Σωτηρία».

Δες τις αναρτήσεις του ηθοποιού:

Read More

And More