Άκης Τσοχατζόπουλος: «Άνοιξε» και η δεύτερη διαθήκη του – Ποιοι είναι αυτοί που τον πρόδωσαν και τον πίκραναν

Η δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου άνοιξε, με τον δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, να αναφέρει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ότι πρόκειται για μια συμπληρωματική διαθήκη, η οποία γράφτηκε λίγους μήνες μετά την πρώτη.

Κύρια σημασία σε αυτή τη δεύτερη διαθήκη – σύμφωνα πάντα με τον κ. Αλεξανδρή – έχει μια φράση που υπάρχει σε αυτή η οποία αναφέρει. “τώρα τα γνωρίζω όλα και ξέρω τι έχει γίνει”.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη διάβασε ένα απόσπασμα από την δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους αλλά πάνω από όλα μισώ την εποχή 2010-2019. Αηδιάζω μόνο. Αηδία, αηδία γιατί ξένες και ντόπιες πολιτικές δυνάμεις επιχείρησαν, στόχευσαν στην εξαθλίωση, την εξόντωση, την καταστροφή μας. Οικογενειακή, πολιτική, κοινωνική, βιολογική. Ξέρω ότι θα αφήσω τον κόσμο αυτόν χωρίς τύψεις αλλά πολύ πικραμένος. Δεν εξαπάτησα κανέναν, εξαπατήθηκα όμως. Δεν αδίκησα κανέναν παρά μόνο τη σύζυγό μου και τον γιο μου Άκης. Αυτούς που μέχρι σήμερα ανελπιστώς με στηρίζουν και διατηρήθηκα στη ζωή».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε και πάλι ο δικηγόρος της  Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου ο οποίος τόνισε πως σε αυτή τη δεύτερη διαθήκη του ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξηγεί ποιοι είναι αυτοί που τον πρόδωσαν, που τον πίκραναν και ποιοι αυτοί που προσπάθησαν και τελικά του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε.

Σε άλλο σημείο της διαθήκης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξηγεί για ποιον λόγο υπάρχουν συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες από τους οποίους φεύγει πικραμένος, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που αποφάσισε να αποκληρώσει τα υπόλοιπα παιδιά του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του Άκη, ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου είπε πως θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του και είναι αποφασισμένος για να το πετύχει αυτό.

Read More

And More