Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η πρώτη ιδιόχειρη διαθήκη του – Ποιους ορίζει ως κληρονόμους

Η πρώτη ιδιόχειρη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης 8/2 μέσα από το Πρωινό. Παράλληλα, στην εκπομπή παρουσιάστηκε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε επιλέξει να ηχογραφήσει αυτή που είχε γράψει στη διαθήκη του.

«Αλληλογραφίες, αντίγραφα, αποφάσεις, επίσημα χαρτιά. Γενικότερα, το πολιτικό αρχείο που έχω στήσει… το αρχείο αυτό είναι μοναδικό, αφορά πάνω από μια δεκαετία κυβερνητικής θητείας στο ΠΑΣΟΚ και κληρονόμος είναι ο γιος μου και η γυναίκα μου» γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη διαθήκη του στις 6/6/2019.

Ως αποκλειστικούς κληρονόμους της διαθήκης, λοιπόν, ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρισε τον γιο του Άκη και τη γυναίκα του Βίκυ Τσοχατζοπούλου αποκληρώνοντας τα άλλα δυο του παιδιά Αρετή και Αλέξανδρο. Το ποσοστό της διαθήκης πάει κατά 70% στον γιο του και το υπόλοιπο 30% στην γυναίκα του. Το απόρρητο αυτό αρχείο που κρατούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι και η μοναδική περιουσία που του είχε απομείνει.

Σύμφωνα δε με όσα ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου παίρνει 1200 ευρώ τον μήνα καθώς είναι το μόνο ποσό που δεν έχει κατασχεθεί. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε λίγες μέρες στην επιφάνεια θα βγει  μια δεύτερη διαθήκη μέσω της οποίας γίνεται γνωστός ο λόγος που επέλεξε να αποκληρώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενώ η πιο σημαντική είναι η τρίτη που θα δημοσιευθεί αργότερα και αφορά στοιχεία που ανακάλυψε μετά την αποφυλάκισή του.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου – Σταμάτη ο οποίος εξήγησε τα όσα θα δούμε στις επόμενες δυο διαθήκες.

Read More

And More