Άκης Τσοχατζόπουλος: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά το άνοιγμα της διαθήκης του

Τους λόγους για τους οποίους ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκλήρωσε πολύ στενούς συγγενείς του αποκαλύπτει νέο ηχητικό ντοκουμέντο του πρώην υπουργού που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλει, να με υπονομεύσει και να με καταστρέψει. Γι΄αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία από όλους. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες, ότι είμαι θύμα δράσης  μιας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η … (συγγενικό πρόσωπο), η … , όσο και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου» ακούγεται να λέει στο ηχητικό αυτό ντοκουμέντο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η Βίκυ Σταμάτη, από τη δική της πλευρά σε δήλωση προς τα μέσα για την διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε: «Από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ευνοήθηκαν πολλοί όσο αυτός ήταν εν ζωή, συγγενείς και μη, χωρίς όμως οι περισσότεροι από αυτούς να φανούν αντάξιοι της τιμής αυτής, τουναντίον τον έβλαψαν και τον εκμεταλλεύτηκαν και μάλιστα τόσο ενώ ευρισκόταν στη ζωή, όσο και μετά τον θάνατό του.

Ελπίζω και εύχομαι να σεβαστούν όλοι αυτοί οι ευεργετηθέντες τις τελευταίες του επιθυμίες, όπως αποτυπώνονται με τις διαθήκες του, και να πράξουν τα όσα ορίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε αυτές, ως οφείλουν» δήλωσε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους».

Read More

And More