Ακόμα ένα πρόσωπο-έκπληξη αρχίζει την… “Μουρμούρα”!

Αν και παραμονή 25ης Μαρτίου οι υπεύθυνοι του Alpha είπαν να μην κάνουν… οικονομία στα επεισόδια της “Μουρμούρας”, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα κανάλια κάθε παραμονή Εθνικής Εορτής και αργίας και έτσι απόψε έχει ολοκαίνουργιο, απολαυστικό επεισόδιο.

Η Μαρίνα και ο Ηλίας είναι ένα ήσυχο και αγαπημένο ζευγάρι. Είναι υπερήφανοι γονείς, γιατί μεγάλωσαν τον γιο τους Αλέξανδρο με αγάπη, αφοσίωση και… αρχές! Ο Αλέξανδρος σπουδάζει στην Ξάνθη, ενώ παράλληλα διατηρεί σχέσεις με την κόρη της εκρηκτικής Ζωζώς, η οποία τώρα… «ζητάει τα ρέστα»!

Στο αποψινό επεισόδιο ,λοιπόν, της λατρεμένης μας “Μουρμούρας”, η Μπέσυ Μάλφα έρχεται να κάνει άνω κάτω τη ζωή της Μαρίνας και του Ηλία. Πιο συγκεκριμένα; Η ζωή της Μαρίνας και του Ηλία αναστατώνεται όταν εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους η εκρηκτική Ζωζώ από την Ξάνθη, η μητέρα της κοπέλας με την οποία έχει σχέση ο Αλέξανδρος. Η Ζωζώ ισχυρίζεται πως η κόρη της έχει εκτεθεί και πρέπει να αποκατασταθεί. Η Μαρίνα τρελαίνεται στην ιδέα της επαρχιώτισσας νύφης.
Στα άλλα δύο ζευγάρια τώρα…
Η Βούλα ξεσηκώνει τον Μηνά να πάνε στα δωρεάν μαθήματα χορού που αρχίζουν στο δήμο τους. Εκείνος της κάνει τη χάρη για να γλιτώσει τη μουρμούρα, αλλά όταν ενθουσιάζεται με το εγχείρημα, τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο γιατί η Βούλα το αποδίδει στη συναναστροφή του με την όμορφη δασκάλα χορού, που του δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Η Βάσω, για να μη νιώθει μόνος του ο Χάρης και πλήττει, του φέρνει έναν παπαγάλο. Δώρο που δεν τον χαροποιεί, όταν τελικά ανακαλύπτει πως όλη τη μέρα τον βρίζει. Η Βάσω αποφασίζει να τον χαρίσει στον μπαμπά της, μόνο που όταν το πουλί φτάνει στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη, η Βάσω πληροφορείται ότι έχει… υποστεί ειδική λεκτική εκπαίδευση από τον Χάρη.

Read More

And More