“Ακόμα κάνει εκπομπή αυτή;” Ποιος είπε αυτή τη… φαρμακερή ατάκα για τη Ναταλία;

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται στο Epsilon η προετοιμασία της νέας εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Η Ναταλία φέτος ξεκινά νέο τηλεοπτικό ταξίδι ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής συνεχίζει ένα παλιό, αγαπημένο της τηλεοπτικό ταξίδι, από το οποίο θέλησε να κάνει μία στάση και τώρα είναι πανέτοιμη να δέσει τη ζώνη της, να πατήσει γκάζι και να φύγει και πάλι με χίλια!

Η Ναταλία αυτή τη χρονιά επιστρέφει στα παλιά της λημέρια,πράγμα που σημαίνει πως επιστρέφει με δόξα και τιμή στη πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και παρά τις αναποδιές που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα την αποχώρηση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής Αγγελικής Γιαννακοπούλου, ούτε η ίδια,ούτε και οι συνεργάτες της χάνουν το κέφι τους. Συνεχίζουν ακάθεκτοι μιας και ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και τα πάντα θα πρέπει να έχουν λυθεί και να έχουν τακτοποιηθεί.

Σήμερα μάλιστα το πρωί ανέβηκε στα social media και η πρώτη εικόνα από την σύσκεψη των συνεργατών της, η οποία ,όμως, συνοδευόταν από την παρακάτω “φαρμακερή” ατάκα: “Ακόμα κάνει εκπομπή αυτή”; Τάδε έφη Γιώργος Μανίκας, ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ θέλησε να πειράξει την γνωστή παρουσιάστρια.

Οσο για το ποια είναι η brand-new παρέα της Ναταλίας; Δίπλα της θα δούμε τον Βασίλη Δριμούση εννοείται, την Χριστίνα Πολίτη, η οποία μάλλον φέτος αποφάσισε τελικά να μην απαρνηθεί την τηλεόραση, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη ο οποίος πέρσι στο “Ναμαστε” κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, την Μαρία Ενεζλη, η οποία πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει σε όποια τηλεοπτική παρέα κι αν έχει συμμετάσχει και παρά τους χαμηλούς της τόνους, όπως επίσης και τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χανταμπάκη που δεν χρειάζονται συστάσεις.


Read More

And More