Ακόμα μία αποχώρηση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μάθε ποιός βρίσκεται εκτός…

Εβδομάδα αποχωρήσεων είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την εκπομπή , “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”. Βλέπεις λατρεμένη μου, μετά την φυγή του Στέλιου Χανταμπάκη από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού για να πάει να ζήσει στιγμές μεγάλης τηλεοπτικής δόξας (λέμε τώρα…) στο “Survivor”, έπεται και συνέχεια…

Εκτός εκπομπής βρίσκεται πια και ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος ως γνωστόν πάει… πακέτο με τον Στέλιο και προφανώς δεν θέλησε να συνεχίσει μόνος του στην ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα τα νέα της αποχώρησης θέλησε ο ίδιος να τα μοιραστεί μαζί μας, ανεβάζοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram!

«Ευχαριστώ θερμά τη Ναταλία Γερμανού, την Φιλιώ Γιαννακοπούλου και όλη την ομάδα της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο, όπως και τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, για την άριστη συνεργασία. Να συνεχίσετε να τους παρακολουθείτε για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας κάθε ΣΚ! Όσο για μένα και εσάς; ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας τηλεοπτικά…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μανίκας στο Instagram.


Read More

And More