Ακόμα μία δολοφονία ήρθε στο φως χάρη στην Αγγ. Νικολούλη. Απόψε το “Φως στο τούνελ” ανάβει ξανά…

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο; Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Απόψε στις 11:10 μ.μ. στο «Φως στο Τούνελ», θα δούμε όσα δεν προβλήθηκαν σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης μητέρας από τις Σέρρες, που σόκαρε την κοινή γνώμη. Τι είπε ο δράστης στην κάμερα της εκπομπής πριν την ομολογία του στην Αστυνομία; Οι μαρτυρίες που αποκάλυψαν το ραντεβού του θανάτου και γκρέμισαν το άλλοθί του. Καρέ-καρέ οι μεθοδικές έρευνες και οι εκκλήσεις της Αγγελικής Νικολούλη στους μάρτυρες, που οδήγησαν την υπόθεση από το σκοτάδι στο φως.

Ακόμη, η βαθιά έρευνα της εκπομπής δεν σταματά ποτέ. Στόχος, να αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια στο θρίλερ της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Η έρευνα εντόπισε και νέους μάρτυρες που συμπληρώνουν το παζλ της πρωτοφανούς για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά υπόθεσης. Πώς έδρασαν οι απαγωγείς τη μοιραία νύχτα; Γιατί μετακίνησαν το αυτοκίνητο του άτυχου νέου; Σε ποιο σημείο τον εξαφάνισαν;

Read More

And More