Ακόμα μία σειρά του… κουτιού έρχεται στο Star !

Μια νέα αστυνομική σειρά με τίτλο Life και εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές στον κόσμο, έρχεται από την Δευτέρα 13 του μήνα στο prime-time του Star (9.00 μ.μ.) !
Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας μας, είναι ο Τσάρλι Κρους, ένας εκκεντρικός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τρεις φόνους που δεν έχει διαπράξει. Μια καλοστημένη παγίδα τον στέλνει 12 χρόνια στη φυλακή, που για έναν αστυνομικό είναι συνώνυμο της κόλασης. Σε αυτό το διάστημα ο Τσάρλι χάνει την αξιοπρέπειά του, την αυτοεκτίμηση, τη δουλειά του, τη σύζυγό του, τους φίλους του.
Η δικηγόρος του Κόνστανς Γκρίφιθ καταφέρνει με τεκμήριο το DNA να του χαρίσει την ελευθερία του, να αποζημιωθεί από το κράτος και να επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα.
Ο Τσάρλι αισθάνεται πως του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να κάνει τις σωστές κινήσεις. Η εμπειρία του στη φυλακή τον έχει κάνει πιο ικανό και θέλει να εξιχνιάσει το μυστήριο, που καλύπτει το έγκλημα για το οποίο άδικα κατηγορήθηκε και τιμωρήθηκε. Θέλει να φτάσει στην κάθαρση στις νέες υποθέσεις, που έχει αναλάβει. Βοηθός του η γοητευτική ντετέκτιβ, Ντάνι Ρις.
Τέλος αξίζει να σας πω, πως η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2007 και θα ολοκληρωθεί σε 2 κύκλους με σύνολο 32 επεισοδίων, τους οποίους σημειωτέον, τους παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 13.8 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το “Life” το 2008 τιμήθηκε με βραβείο AFI (American Film Institute) ως η «Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά».
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνιελ Σάκχειμ, Ντέιβιντ Στρέιτον, Πίτερ Μαρκλ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάμιαν Λιούις, Σάρα Σάχι, Άνταμ Άρκιν, Μπρεντ Σέξτον, Ντόναλ Λονγκ

Read More

And More