Ακόμη δύο βραβεία για τον Όμιλο ΑΝΤ1…

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Ομιλο ΑΝΤΕΝΝΑ με δύο σπουδαία βραβεία, στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ αποτελεί θεσμό στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) για την Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με μία σειρά εκδηλώσεων, επαγγελματικών συζητήσεων που αφορούν στο μέλλον των media και συγκεντρώνει κορυφαίες προσωπικότητες από τηλεοπτικό πεδίο παγκοσμίως.

Το 3μερο Φεστιβάλ κορυφώθηκε με τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό “Golden Umbrella Awards”, στο οποίο απονέμονται διεθνείς διακρίσεις για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές σε 10 κατηγορίες. Ο Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δε θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο θεσμό, «σαρώνοντας» φέτος τα τηλεοπτικά βραβεία Golden Umbrella Awards.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Επενδυτή στη Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια στα ΜΜΕ, για το πολύ επιτυχημένο πλάνο επενδύσεων και την ολοκληρωμένη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη αγορά, ενισχύοντας την τοπική οικονομία με τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η δεύτερη διάκριση αφορά το καλύτερο βραβείο σεναρίου για την αγαπημένη κωμική σειρά “Daddy Cool”, αποδεικνύοντας ότι οι φρέσκες ιδέες και το ποιοτικό περιεχόμενο με στόχο τη δημιουργία μοναδικών τηλεοπτικών στιγμών, βρίσκονται στην κορυφή της αντζέντας του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύ επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» που έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμύρια τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ήταν ανάμεσα στις 5 καλύτερες σειρές που διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες από τις συνολικά 10 του φεστιβάλ.

Τα δύο αυτά βραβεία έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των διακρίσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων Οργανισμών στο τηλεοπτικό πεδίο, αποδεικνύοντας τη διαρκώς εξελισσόμενη πορεία του στην εγχώρια και διεθνή αγορά…

Read More

And More