«Άκου ποιος μιλάει»: Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία του Μελέτη Ηλία – Φωτογραφίες

Η επίσημη πρεμιέρα της ελληνικής ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» με πρωταγωνιστή τον Μελέτη Ηλία και ένα all-star cast με καταξιωμένους ηθοποιούς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Η αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas γέμισε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες όλου του cast και των συντελεστών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα.  

Λίγο πριν την έναρξη της προβολής, ο Μελέτης Ηλίας καλωσόρισε τους καλεσμένους, τους ευχαρίστησε θερμά και μοιράστηκε μαζί τους την ιστορία πίσω από την ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία της ταινίας «Άκου ποιος μιλάει».

Ηθοποιοί, content creators και άτομα από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας γέλασαν με την καρδιά τους αλλά και συγκινήθηκαν, συμφωνώντας πως πρόκειται για μια ταινία που αξίζει όλοι να δουν.

Δες τις φωτογραφίες από τη βραδιά παρακάτω:

Ελεονώρα Μελέτη, Μελέτης Ηλίας, Θοδωρής Μαροσούλης

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μελέτης Ηλίας, Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς

Παρθένα Χοροζίδου, Σόλων Τσούνης, Βίβιαν Κοντομάρη

Αποστολία Ζώη, Ιωάννα Μπούκη

Ανδρέας Αλυσανδράτος, Λάμπρος Κωνσταντάρας

 

Οδυσσέας Μητσόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη

Στέφανος Βούρος, Μελέτης Ηλίας

Κώστας Φραγκολιάς

Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφήλιδης

Διονύσης Παναγιωτάκης, Μελέτης Ηλίας

Νίκος Βουρλιώτης, Ανδρέας Αλυσανδράτος

Γιώργος Κρικοριάν

Λάκης Γαβαλάς, Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Δώρα Λιαπάτα, Σάκης Νταντούλας, Ασημίνα Πλέσσια

Κατερίνα Καραμήνα, Γιώργος Ντάβλας

Έρρικα Πρεζεράκου

Ίων Μάνγκος, Κωνσταντίνα Σουλτάτη

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

Σκηνοθεσία και σενάριο: Θοδωρής Νιάρχος

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Ξανθή Γεωργίου, Χρύσα Κατσαρίνη, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Βαλάσης, Λευτέρης Μητσόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Απέργης, Σάκης Νταντούλας, Στέργιος Αντούλας, Αποστολία Ζώη

H ταινία «Άκου ποιος μιλάει» θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της GD Plus Productions από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες: Panoulis/NDP

Read More

And More