“Aκραίο ερωτικό πάθος”: Πρεμιέρα για την Ειρήνη Στεριανού στο θέατρο!

Εξαιρετικά σκληρό, ψυχολογικό θρίλερ, το Ακραίο Ερωτικό Πάθος που μετά από τα πρώτα Sold Out και την θετική ανταπόκριση από το κοινό, συνεχίζει σταθερά τις παραστάσεις του στο Θέατρο ΠΚ. Κείμενο και Σκηνοθεσία του Τάσου Μπαγλατζή, ο οποίος σκηνοθετεί την Ειρήνη Στεριανού στην πρώτη της επαφή με την σκηνή και, μάλιστα, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία ερμηνεία για την οποία μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα πλέον θετικά σχόλια.

Υποδύεται μία ανερχόμενη ηθοποιό που δεν έχει αναστολές, εγκράτεια, ταμπού. Φαίνεται αποφασισμένη να φτάσει στην κορυφή. Μόνο που μερικές φορές αυτό κοστίζει πολύ ακριβά. Στην πορεία της αυτή συμπαρασύρει τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της σ’ έναν αγώνα επιβίωσης και κυριαρχίας. Φινάλε απρόβλεπτο και ανατρεπτικό.

Ήρθε, όμως, η στιγμή της Επίσημης Πρεμιέρας. Η ώρα που η γνώμη των ειδικών (δημοσιογράφων, ηθοποιών, σκηνοθετών) καταγράφεται και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία μίας παράστασης. Το σημείο «μηδέν» που έχει πάντα μία ιδιαίτερη βαρύτητα για τους συντελεστές.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Μπαγλατζής.

Διανομή: Με την Αθηνά Βαλκώνη και την Ειρήνη Στεριανού. Μαζί τους (αλφαβητικά): Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης, ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης, ο Πέτρος Τσαπαλιάρης. Guest Star η Χρύσα Κοντογιώργου.

Read More

And More