Ακριβότερα από σήμερα τα εισιτήρια στα ΜΜΜ.

Ακριβότερα από σήμερα τα εισιτήρια στα ΜΜΜ. | tlife.gr

Στο 1,40 ευρώ το εισιτήριο για όλα τα μέσα. Συμφέρει μόνο η μηνιαία κάρτα. Σκέφτονται να κάνουν … εκπτώσεις σε εργαζόμενους.

Από σήμερα όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήριο για όλα τα μέσα θα χρειαστεί 1,40 ευρώ (μειωμένο 0,70) και εάν θέλει να χρησιμοποιήσει μονάχα λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ θα πληρώσει 1,20 (μειωμένο 0,60). Όποιος πάλι θέλει να αγοράσει ένα εισιτήριο για τις μετακινήσεις όλης της ημέρας χωρίς τον περιορισμό της μιάμισης ώρας που έχουν τα δύο προηγούμενα θα πρέπει να δώσει 4 ευρώ.

Αντίστοιχα το εβδομαδιαίο εισιτήριο κοστίζει πλέον 14 ευρώ.

Το εισιτήριο της ΕΘΕΛ για Σαρωνίδα αναπροσαρμόζεται στα 1,60 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 0,80 ευρώ

Το εισιτήριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ για τις γραμμές express προς Αεροδρόμιο αυξάνεται στα 5 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 2,50 ευρώ.

Τα εισιτήριο του Μετρο (ΑΜΕΛ και ΗΣΑΠ) από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» αυξάνεταιι στα 8,00 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 4,00.

Τα εισιτήρια δύο και τριών ατόμων της ίδιας κατηγορίας αναπροσαρμόζονται στα 14,00 και 20,00 ευρώ αντίστοιχα.

Τα μετ’ επιστροφής εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο καθορίζονται πλέον στα 14,00 ευρώ. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα μέσα για 90 λεπτά.

Επίσης, και τα εισιτήρια του προαστιακού (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά.

Οι μηνιαίες κάρτες του Μετρό από και προς αεροδρόμιο αναπροσαρμόζονται στα 140 ευρώ, ενώ οι ετήσιες αυξάνονται στα 1.000 ευρώ.

READ more