Ο Akylas, ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision, κατάφερε από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι του να γίνει viral.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Akylas με το Ferto θεωρούνται ένα από τα φαβορί για τον φετινό μουσικό διαγωνισμό. Το τραγούδι του έχει γίνει viral, το ίδιο και εκείνος με το χαρακτηριστικό σκουφάκι του. Αυτή τη φορά, με αφορμή της γιορτινές ημέρες του Πάσχα, ο Akylas έδωσε έμπνευση σε κάποιους και έγινε… πασχαλινό αβγό.
Στον λογαριασμό του επίσημου σωματείου των φαν της Eurovision στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία που δείχνει πώς ένα ζαχαροπλαστείο «πάντρεψε» τη γιορτινή διάθεση με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του τραγουδιστή στον ελληνικό τελικό της Eurovision, τον περασμένο Φεβρουάριο, με το «Ferto» αποτυπώθηκε σε ένα πασχαλινό αυγό.
«Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από τον OGAE Greece. Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, μέσα από μια ξεχωριστή δημιουργία. Μουσική, χαρά και γιορτινό κλίμα γιατί η Eurovision είναι πάντα μέρος των στιγμών μας» αναφέρεται στη λεζάντα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
