Αλέκα Καμηλά: Η έκπληξη στα γενέθλια του μικρότερου συζύγου της, Πέτζα Στογιάκοβιτς!

Στην Αμερική με όλη την οικογένεια βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή η Αλέκα Καμηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε λίγο μετά το περσινό καλοκαίρι με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά, Αντρί, Μίλα και Μαξ για το εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του και είναι στα καλύτερά της.

Πολλές φορές η Αλέκα ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τις δραστηριότητές της με τα τρία της αγγελούδια, ενώ δεν είναι λίγες και οι επίσημες βραδινές έξοδοι με τον σύζυγό της. Οι δυο τους μάλιστα, μετά τη μετακόμιση στο εξωτερικό έχουν ανανεωθεί και ξαναζούν τον έρωτά τους.

Έτσι και χθες βράδυ μας έδειξε την τούρτα γενεθλίων του αθλητή, ο οποίος έκλεισε τα 39 του χρόνια! Η ίδια έχει δλώσει ότι είναι μεγαλύτερή του και συγκεκριμένα 42 χρονών. Kάποτε έκρυβε δυο με τρία χρόνια κι από τα παιδιά της, δηλαδή έλεγεπως είναι όσο και ο μπαμπάς τους, αλλά μια φορά στα γενέθλιά της, η όμορφη Αλέκα Καμηλά προδώθηκε! Ξεχάστηκε κι έβαλε τα σωστά κεράκια κι έτσι έμαθαν την αλήθεια… Δες την χθεσινή φωτογραφία.

Happy happy happy b day! !! You are the one!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης alekakamila (@alekakamila) στις

Read More

And More