Αλέκα Καμηλά: Η sexy φωτογράφιση και όσα αποκάλυψε για τις ανασφάλειες της, τις δίαιτες και την… Kim Kardashian!

Μπορεί σε κάθε εγκυμοσύνη της να έπαιρνε 22 με 25 κιλά, αλλά πάντα κατάφερνε να τα χάσει και μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “The Body” και στην δημοσιογράφο Τάνια Μαρκούτσα, χωρίς να κάνει δίαιτα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Αλέκα Καμηλά, που φέτος επέστρεψε δυναμικά στην μικρή οθόνη παρουσιάζοντας την εκπομπή “Όλα παίζουν” μαζί με την “κολλητή” της Μπέτυ Μαγγίρα, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιανό.

“Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα έτσι όπως το εννοείς. Πρόσεχα όμως, απέφευγα κάποια πράγματα, αλλά όχι με αυστηρό τρόπο”, λέει η Αλέκα Καμηλά που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, φορώντας ένα αντρικό πουκάμισο, λευκό τοπ και σλιπ.

Η ίδια παραδέχεται πως είναι ανασφαλής: “Είμαι, δυστυχώς… Και δεν το λέω για να προκαλέσω εντυπώσεις. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου και είναι κάτι που με κατατρέχει από τα παιδικά μου χρόνια και προσπαθώ να το δουλέψω… Δεν κάνω κομπλεξισμούς”. Παράλληλα εξομολογείται: “Ματαιόδοξη ήμουν και είμαι μέχρι σήμερα”.

Σε ότι αφορά τα σημερινά πρότυπα των skinny γυναικών, η Αλέκα Καμηλά είναι κατηγορηματική: “Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα ανορεξικά μοντέλα και θεωρώ ότι επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι πιο γεμάτες από εμένα. Θεωρώ sexy μια γυναίκα που έχει αυτά τα θηλυκά στοιχεία, που έχει λίγο… λιπάκι. Αν ήμουν άντρας, θα με έλκυαν τέτοιοιυ είδους γυναίκες και όχι οι πολύ ψηλές και αδύνατες. Μου αρέσουν οι σχηματισμένες γυναίκες, που έχουν λίγο μπουτάκι… Η Monica Belucci για παράδειγμα, είναι θεά”.

Ποια είναι η γνώμη της για την Kim Kardashian και το δικό της σώμα; “Αν ζούσε η Kardashian στην Ελλάδα, θα την είχαμε τρελάνει στην καζούρα. Η γυναίκα έχει καταφέρει να κάνει το ελάττωμα προτέρημα. Στην χώρα της παχυσαρκίας, έχει πουλήσει το αδύνατό σημείο της για το πιο δυνατό της – είναι φοβερό! Στην Ελλάδα, όσο όμορφη και να ήταν, θα την είχαμε κατασπαράξει”, απαντάει.

Περισσότερα στο “The Body” Απριλίου!

Read More

And More