Αλέκα Καμηλά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και το τρυφερό μήνυμα για την επέτειό τους

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς αποτελούν κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο ταιριαστά κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η πρώην παρουσιάστρια-μοντέλο και ο παλαίμαχος Σέρβος μπασκετμπολίστας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και φροντίζουν να κρατούν χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή τους.

Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, γιόρτασε χθες την επέτειο γάμου του και με αυτή την αφορμή η Αλέκα Καμηλά έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, που έγινε πριν 14 χρόνια, και στη λεζάντα που τις συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: “Μια φορά κι έναν καιρό… 17 χρόνια παρέα, 14 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, καμία εικοσαριά μετακομίσεις και επανεκκινήσεις… και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα… “We love each other, don’t we?” #happyanniversary #lovethislife”.

Read More

And More