Αλέκα Καμηλά: Οικογενειακές διακοπές στην μαγευτική Χαλκιδική! [pics]

Μπορεί η Αλέκα Καμηλά να ζει πλέον μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα τρία παιδιά τους – τον 13χρονο Αντρέι, την 11χρονη Μίλα και τον 7χρονο Μάξιμο – αλλά κάθε καλοκαίρι επιμένει ελληνικά! Για ακόμη μια χρονιά, η όμορφη οικογένεια επέλεξε την όμορφη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και εκεί διαθέτει πολυτελές εξοχικό.

Πιο συγκεκριμένα, το πανέμορφο μοντέλο και ο πρώην παίκτης του NBA απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο Ποσείδι της Χαλκιδικής και για μία ακόμα χρονιά πρόκειται να περάσουν εκεί το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, το ζευγάρι συνηθίζει να φιλοξενεί φίλους και συγγενείς και να οργανώνουν όλοι μαζί μεγάλες καλοκαιρινές φιέστες.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών περιλαμβάνει αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια στην ειδυλλιακή παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι τους, ενώ δεν λείπουν και τα πάρτι στην ιδιόκτητη πισίνα.

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς δεν αγαπούν τυχαία αυτό το μέρος, καθώς στην Χαλκιδική έχουν περάσει μερικά από τα πιο ωραία καλοκαίρια τους, πάντα μαζί με τα τρία υπέροχα παιδιά τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164