Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Πουλάνε τη βίλα τους στο Μαϊάμι! Φωτογραφίες

Στο ονειρεμένο αυτό σπίτι έμεναν ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά με τα τρία τους παιδιά, Αντρέι, Μιλα και Μάξιμος. Η βίλα τους στο Μαϊμι όμως φαίνεται πως δεν θα φιλοξενήσει ξανά την οικογένεια του μπασκετμπολίστα αφού αποφάσισαν να την πουλήσουν.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την αγγελία της Miami Herald στη στήλη του real estate όπου γράφει: “Ο πρώην μπασκετμπολίστας Πέντζα Στογιάκοβιτς, που βοήθησε τους Dallas Mavericks να κατατροπώσουν τους Miami Heat το 2011 στα τελικά του NBA, πουλάει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι του στο Μαϊάμι, για 8,9 εκατομμύρια δολάρια”.

Το πολυτελές σπίτι στο Sunset Islands που χτίστηκε το 1938 αλλά ανακαινίσθηκε πρόσφατα, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς το αγόρασε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια το 2012. Είναι συνολικά 418 τετραγωνικά με μοντέρνα κουζίνα, θολωτές οροφές, δρύινα πατώματα και έξυπνη τεχνολογία. Περιλαμβάνει επίσης πισίνα και αποβάθρα για σκάφη.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αθλητής σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά νέου σπιτιού στο εξωτερικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί πρόταση από την πρώην ομάδα του, τους Kings να επιστρέψει στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο.

Σε αυτή την περίπτωση θα μετακομίσουν οικογενειακώς! “Η Αλέκα κι εγώ ειμαστε παραδοσιακοί. Μια οικογένεια πρέπει να είναι πάντα μαζί. Αν δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω στις ΗΠΑ, το σωστό είναι να πάμε μαζί ως οικογένεια. Πιστεύω ότι το μέλλον των παιδιών μου ειναι εκεί”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πέτζα.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι τους στο Μαϊάμι!

Read More

And More