Αλέκα Παπαρήγα: Πού συναντήθηκε χθες με τον Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα; [pics]

H πρώην και η νυν ηγεσία του Κομμουνιστικό Κόμματος Ελλάδας συναντήθηκαν χθες και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE! H Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, παρακολούθησαν χθες την παράσταση “Τζασμίν” στο θεάτρο Διάνα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου!

Μετά το τέλος της παράστασης και οι δυο έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και πόζαραν μαζί τους για τις αναμνηστικές φωτογταφίες

Η Αλέκα Παπαρήγα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Ελένη Ράντου, Αλέκα Παπαρήγου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ελένη Ράντου, που ήθελε χρόνια να μεταφέρει στη σκηνή αυτό το τόσο σημαντικό σύγχρονο έργο, πήρε την έγκριση του ίδιου του Γούντυ Αλλεν για τη θεατρική της διασκευή, δίνοντας  για πρώτη φορά την ευκαιρία στη μεταφορά της περίφημης Blue Jasmine στο θέατρο.

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια   της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντυ Αλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Τη θεατρική απόδοση  έχει κάνει η Ελένη Ράντου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου και η πρεμιέρα στο Θέατρο Διάνα τον Οκτώβρηαναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Read More

And More