Αλέκος Συσσοβίτης – Κατερίνα Λέχου: Ποζάρουν μαζί 17 χρόνια μετά το φινάλε του «Είσαι το ταίρι μου»!

Υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Ελλάδα, αποκτώντας φανατικό κοινό την περίοδο που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο λόγος για το «Είσαι το Ταίρι μου», που στις αρχές των ’00s είχε κάνει τους πάντες να κολλάνε στη μικρή οθόνη προκειμένου να δουν πώς στο καλό θα εξελιχθεί το… μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί με την οικογένεια Μπεζεντάκου και τις δύο γυναίκες με τις «μπερδεμένες» ταυτότητες από την Αυστραλία.

Ανάμεσα στους βασικούς ήρωες της σειράς ήταν ο «Νίκος» (Αλέκος Συσσοβίτης) και η «Βίκυ» (Κατερίνα Λέχου), οι οποίοι υποδύονταν το ζευγάρι, μέχρι που τα πράγματα μπερδεύτηκαν και το τέλος της σχέσης τους δεν ήταν αυτό που όλοι περίμεναν. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, μέσα από τα γυρίσματα, κατάφεραν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι, ενώ κράτησαν επαφές και μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, οι δυο τους συναντήθηκαν στο Σύγχρονο Θέατρο, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα η παράσταση «Με λένε Έμμα». Κατά την άφιξή τους, μάλιστα, πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Read More

And More