Άλεξ Μάντη: Η σχέση με τον πρώην σύντροφο της Πάολα, Φώτη Ζογλοπίτη και ο θάνατος που την κλόνισε

Η Άλεξ Μάντη κόβει την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο. Η μελαχρινή καλλονή μιλάει αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη και στην «ΟΝ time» για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Πάολα, Φώτη Ζογλοπίτη ενώ αποκαλύπτει ότι ο κολλητός της κάηκε στη φωτιά στο Μάτι.

Αρχικά η Άλεξ Μάντη εξομολογήθηκε: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη! Το πραγματικό μου όνομα είναι Αλεξάνδρα Εύχαρις Σημαντήρη. Από πολύ μικρή ηλικία εξέφρασα την αγάπη μου προς την καλλιτεχνία κι έτσι σε ηλικία τριών χρόνων ξεκίνησα μπαλέτο, το οποίο σπούδασα επί είκοσι συνεχόμενα έτη, αποφοιτώντας από την ΑΕΣΧ Ραλλού Μάνου! Ταυτόχρονα, όμως, είχα μεγάλη αγάπη και στο τραγούδι, με το όποιο ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε διάφορα σχολικά φεστιβάλ, με τον τότε καθηγητή Μουσικής μου, ο οποίος είχε αναγνωρίσει την αγάπη μου και το ταλέντο μου για τη μουσική».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της; Η Άλεξ Μάντη ανέφερε: «Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε «Αλεξάνδρα, ο Βίκτωρας αγνοείται, είχανε πάει με την Αθηνά και τη Βάσια για μπάνιο στη Ραφήνα, στο Μάτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Παίρνω την Αθηνά και δεν το σηκώνουν». Ήταν, θυμάμαι, χαρακτηριστικά τα λόγια της, καθώς προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της πίσω από τις κουβέντες της. Θυμάμαι, εκείνο το βράδυ παρακολουθούσα τις ειδήσεις στην τηλεόραση περιμένοντας να ακούσω ότι ο Βίκτωρας βρέθηκε και είναι ζωντανός.

Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα και θυμάμαι έναν εφιάλτη που είδα. Μια θάλασσα αγριεμένη και κολυμπούσα μέσα σε αυτήν και σηκωνόντουσαν άγρια κύματα. Το επόμενο πρωί, ξύπνησα, πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα «μαμά, έχω ένα κακό προαίσθημα, γιατί είδα αυτό το όνειρο, ότι ο Βίκτωρας δεν ζει». Δεν θέλω να θυμάμαι εκείνες τις μέρες, θέλω να θυμάμαι, όμως, τον παιδικό μου φίλο για πάντα…».

Αναφορικά με τη γνωριμία της με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, είπε: «Με τον Φώτη είμαστε έξι χρόνια μαζί, όμως, τον είχα γνωρίσει από πριν, σε κοινή φιλική παρέα, σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Πάολα. Απ’ όταν, βέβαια, τον γνώρισα μέχρι τη στιγμή που ήμασταν μαζί πέρασαν τρία χρόνια!» και κατέληξε:

«Με την Πάολα είμαστε μαζί σαν συνεργάτες από τα πρώτα μου βήματα, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε σαν οικογένεια. Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλα αυτά που έχει κάνει για μένα!!! Εννοείται ότι με συμβουλεύει από τα πρώτα μου βήματα κιόλας έως εδώ που έχω φτάσει σήμερα, στη δουλειά μου, στο τραγούδι. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, θα έλεγα πως έχω ακούσει συμβουλές της, καθώς συζητάμε τα πάντα!».

Read More

And More