Συγκλονίζει ο Κύπριος καλλιτέχνης

Άλεξ Παναγή: “Με κακοποίησε ηθοποιός στα 10 μου – Με έβαλε να του κάνω μασάζ στα γεννητικά του όργανα”

Ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή συγκλονίζει περιγράφοντας στον Alpha Kύπρου, ότι μόλις στα 10 του χρόνια, ηθοποιός τον κακοποίησε μέσα στο καμαρίνι, σε παράσταση στο ΘΟΚ το 1980.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, είπε μεταξύ άλλων: “Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα”.

Ο Άλεξ τόνισε στη δημοσιογράφο ότι δεν είπε τίποτα σε κανένα γιατί ένιωθε μεγάλη ντροπή, ενώ συμπλήρωσε ότι μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας γιατί έχει μάθει ότι το έχει ξανακάνει το ίδιο άτομο σε άλλο παιδί.

“Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό” είπε στην κάμερα ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος συμπλήρωσε πως σήμερα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι γύρω στα 75.

 

Read More

And More