Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Η απίθανη φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού την ώρα που “μαστορεύει” για το φοιτητικό της δωμάτιο

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου αποφοίτησε σήμερα από το Georgetown University κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για τον εαυτό της αλλά και κάνοντας περήφανη την οικογένειά της και φυσικά την μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού! ( Διάβασε εδώ: Τζένη Μπαλατσινού: Περήφανη και συγκινημένη για την κόρη της Αλεξάνδρα – Δες γιατί)

Η Αλεξάνδρα χαρούμενη κι ευτυχισμένη δημοσίευσε φωτογραφίες από το 2017 όταν ξεκινούσε τη ζωή της στην Ουάσιγκτον και την φοίτηση στο πανεπιστήμιο! Δίπλα της και ψυχικά αλλά και πρακτικά όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω η μαμά Τζένη Μπαλατσινού η οποία ως γνήσια Ελληνίδα μάνα, έκανε ακόμα και μαστορέματα για να κάνει εύκολη και ευχάριστη τη διαμονή της κόρης της στο νέο της σπίτι.

“Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες από το 2017 θυμήθηκα το φόβο αλλά και τον ενθουσιασμό που είχα για όσα θα ακολουθούσαν. Μια σφιχτή αγκαλιά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα όμορφα και στα δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια” έγραψε η Αλεξάνδρα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες της εγκατάστασής της στην Αμερική.

Ανάμεσα σ΄ αυτές και μια της μαμάς Τζένης Μπαλατσινού η οποία είναι στο πάτωμα με τις οδηγίες μπροστά της να μαστορεύει και να φτιάχνει ένα έπιπλο για το σπίτι της Αλεξάνδρας!

Read More

And More