Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Τα τρυφερά λόγια στην αδερφή της που έχει γενέθλια!

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Τα τρυφερά λόγια στην αδερφή της που έχει γενέθλια! | tlife.gr

Είναι πολύ αγαπημένες και σπουδάζουν και οι δύο στην Αμερική αλλά σε διαφορετικές πόλεις. Ο λόγος για τις αδερφές Κωστοπούλου, με την Aλεξάνδρα να ταξιδεύει στην Καλιφόρνια για να επισκεφτεί την αδερφή της Αμαλία, που διανύει τον τελευταίο της χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα φοιτητικά έδρανα.

Η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου βρίσκεται στην Καλιφόρνια και συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Berkley και όπως έχει εξομολογηθεί προσπαθεί να τελειώσει φέτος το πανεπιστήμο καθώς είναι δύσκολο για τους γονείς της να την στηρίξουν οικονομικά για ακόμη έναν χρόνο.

Φέτος ξεκίνησε τις σπουδές στην Αμερική και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, αλλά στο Μανχάταν. Σήμερα που είναι τα γενέθλια της Αμαλίας (είδαμε τις πρωινές ευχές της Τζένης Μπαλατσινού) δεν μπορούσε να μην της ευχηθεί δημόσια και η αγαπημένη της αδερφή της.

Έτσι με μια φωτογραφία από τα παλιά κι εκείνη, της έγραψε: «Τίποτα δεν θα ήταν εύκολο χωρίς εσένα. Χρόνια πολλά my other half. Σ’αγαπώ όσο δεν πάει»

https://www.instagram.com/p/Biof3yNg2H0/

READ more