Αλεξάνδρα Λοΐζου – Ανδρέας Παναγιώτου: Το λαμπερό πάρτι για την τρίτη επέτειο του γάμου τους – Φωτογραφίες

Με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους, η Αλεξάνδρα Λοΐζου με τον σύζυγό της, Ανδρέα Παναγιώτου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μένει μόνιμα στην Αγγλία, παρόλα αυτά, φροντίζει να επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, απολαμβάνοντας παράλληλα τις διακοπές του. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο βάφτισαν και τον γιο τους, Αριστοτέλη, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας του real estate επέλεξαν να γιορτάσουν την επέτειό τους στη Λίμνη Βουλιαγμένης, τρία χρόνια μετά από τον μυθικό τους γάμο στο Λονδίνο, παρουσία 300 λαμπερών καλεσμένων.

Έχοντας λοιπόν στο πλευρό τους τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς τους, διασκέδασαν και πλημμύρισαν με στιγμιότυπα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το glamour party με θέμα Moulin Rouge, μονοπώλησαν τα χορευτικά shows, το act συγχρονισμένης κολύμβησης αλλά και οι μουσικές επιλογές του ζευγαριού. Η γαλλική διακόσμηση παρέπεμπε σε μια άλλη εποχή, με την χλιδή και την πολυτέλεια να κυριαρχούν, ενώ τα χορευτικά shows θύμιζαν γαλλικό cabaret.

Καλλιτέχνες, φίλοι του ζευγαριού, τραγούδησαν στα γαλλικά και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους ενώ κατά τη διάρκεια του δείπνου, χορεύτριες ντυμένες με ρούχα εποχής εμφανίστηκαν στο χώρο της δεξίωσης και παρουσίασαν ένα μοναδικό show.

Μεταξύ των διάσημων που έδωσαν το παρών είδαμε την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Ελένη Πετρουλάκη, την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Πάνο Καλίδη με τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου.

Read More

And More