Αλεξάνδρα Λοΐζου: Έγκυος, στο πάρτι στο σκάφος για την επέτειο του γάμου της με τον Κύπριο μεγιστάνα! [vid,pics]

Στην Ελλάδα επέλεξε να γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον επιχειρηματία σύζυγό της Ανδρέα Παναγιώτου Λοΐζου! Μάλιστα η όμορφη Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει με αγωνία και λαχτάρα να έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο το παιδί τους, καρπός του έρωτά τους! Η Αλεξάνδρα που τη γνωρίσαμε ως μοντέλο και ήταν υποψήφια playmate το 2007, παντρεύτηκε πέρσι στο Λονδίνο τον βασιλιά των Real Estate, Ανδρέα Παναγιώτου και ήταν ένα γάμος που άφησε ιστορία!

Η Αλεξάνδρα πέρασε ένα υπέροχο πρώτο χρόνο γάμου και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και η έλευση του διαδόχου θα επισφραγίσει την ευτυχία τους!

Το Σάββατο στο σκάφος του επιχειρηματία έγινε ένα μικρό πάρτι που ήταν καλεσμένα μόνο 3ο άτομα και το ζευγάρι γιόρτασε με τους φίλους του την πρώτη του επέτειο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Mιχάλης Μανιάτης, η παρουσιάστρια και καλή φίλη της Αλεξάνδρας, Βασιλική Πετρίδου και ο Χάρης Σιανίδης. Το ζευγάρι όπως θα δεις και στα βίντεο, προσέφερε στους καλεσμένους τους υπέροχους μεζέδες ενώ μετά ξεκίνησε ο χορός με τις δυο belly dancers, να δίνουν το ρυθμό!

Δες βίντεο και φωτογραφίες

Το ζευγάρι ποζάρει με τον Ανδρέα να κρατάει τρυφερά την κοιλιά της Αλεξάνδρας

Η Αλεξάνδρα που άλλαξε φόρεμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ποζάρει με τον Χάρη Σιανίδη

Βασιλική Πετρίδου

Ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης

Read More

And More