Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο τον θάνατο του Σάκη Μπουλά»

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα η οποία αναφέρθηκε στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της που είναι η περίοδος της μητρότητας, στο όνομα που έχουν δώσει στον γιο τους μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και στο πως βίωσε την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της αλλά και την γέννηση του γιου της: «Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις; Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος. Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά».

Για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα».

Πηγή: zappIT

Read More

And More