Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Ο μυστικός γάμος και το γαμήλιο party!

Πριν από ένα χρόνο περίπου μάθαμε πρώτη φορά για τη σχέση τους και τώρα οι δυο τους ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά του δημαρχείου. Ο λόγος για το μυστικό γάμο της Αλεξανδρας Ούστα με τον αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη, που ήταν όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Καλλιθέας την Πέμπτη με μάρτυρες την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ένα ακόμη φίλο του γαμπρού και το απόγευμα της ίδια μέρας έκαναν ένα ξεχωριστό party στο beach bar restaurant Reef για τους φίλους του ζευγαριού, πλάι στο κύμα.

Εμπνευσμένοι από τους γάμους του εξωτερικού, οι δυο ηθοποιοί αντάλλαξαν όρκους αγάπης σε ένα μαγευτικό σκηνικό με θέα τη θάλασσα και έχοντας στο πλευρό τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Βίκυ Σταυροπούλου, που μίλησαν για το ζευγάρι, αλλά και ο Φάνης Μουρατίδης, η Δανάη Μπάρκα, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης και πολλοί ακόμη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην παράσταση “Ντόλυ η προξενήτρα”, όπου πρωταγωνιστούσαν η Βίκυ Σταυροπούλου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και σκηνοθετούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Στην αρχή ήταν απλώς φίλοι, με την Αλεξάνδρα να περνά δύσκολες στιγμές μετά το χαμό του συντρόφου της Σάκη Μπουλά. Ο καιρός πέρασε όμως, και σιγά σιγά αναπτύχθηκε μια τρυφερή σχέση ανάμεσά τους που έφθασε ως το γάμο.

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More