Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Πέρασαν μία ξεχωριστή βραδιά!

Full ερωτευμένοι παραμένουν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης. Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο, ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο του και έχει γίνει αχώριστο. Δεν είναι μαζί μόνο στην ζωή αλλά και στο θέατρο, αφού φέτος πρωταγωνιστούν στην κωμική παράσταση “Τι Ζούμε”, στο θέατρο Βέμπο. Οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί απολαμβάνοντας θεατρικές βραδιές ή χαλαρές εξόδους για φαγητό.

Αυτή την φορά,  το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του NETWIX που έγινε σε έναν ιδιαίτερο χώρο στον Άγιο Δημήτριο. Η Αλεξάνδρα και ο Γιάννης πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό του TLIFE λίγο πριν παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια της πρώτης horror σειράς του web tv. Οι δυο τους απόλαυσαν τo “Athens Dark” μαζί με φίλους και συναδέλφους και πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ζήσης Ρούμπος με τον οποίο ο Γιάννης Σαρακατσάνης συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πέρα από την επαγγελματική τους συνύπαρξη.

 

Read More

And More