Αλεξάνδρα Ούστα: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η βόλτα με τον σύντροφό της

Έχουν περάσει πάνω από δυο χρόνια από το χαμό του Σάκη Μπουλά που βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και η Αλεξάνδρα Ούστα φαίνεται πως έχει καταφέρει να βρει πια τις ισορροπίες στη ζωή της. Η σύντροφος του πολύ αγαπητού ηθοποιού, πατά τώρα πια γερά στα πόδια της και συνεχίζει κρατώντας ζωντανή μέσα της την ανάμνηση του.

Με την βοήθεια των φίλων και το αγαπημένου της Γιάννη Σαρακατσάνη, η Αλεξάνδρα χαμογελά ξανά και έχει ανανεωθεί πολύ. Αν και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ το βράδυ της Πέμπτης το TLIFE την συνάντησε στον ΙΑΝΟ με ανανεωμένο look και έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Θέλοντας, μάλιστα, να κάνει και μια αλλαγή στην εμφάνισή της, η Αλεξάνδρα έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα ανάλαφρο καρέ που της πηγαίνει πολύ…

Τέλος, να σου θυμίσω πως το ζευγάρι μετρά πάνω από ένα χρόνο γνωριμίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα καμαρίνια του θεάτρου που δούλευαν και τώρα πια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους, ωστόσο η Αλεξάνδρα είχε απαντήσει πριν καιρό σε δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More