Αλεξάνδρα Ούστα: «Ο κόσμος όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον»

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά με τον οποίο υπήρξε αρκετά χρόνια σε σχέση μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή “Μαμά-δες” όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο αισθανόταν ότι τα Μέσα ήθελαν να “κερδίσουν” κάτι από μια τόσο δυσάρεστη είδηση γεγονός που την έκανε να νιώθει άσχημα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή».

«Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Read More

And More