Αλεξάνδρα Ούστα: Περνάει την καραντίνα αγκαλιά με τον γιο της – Δες την τρυφερή φωτογραφία τους

Μπορεί το 2020 να αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για όλους λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως, αναμφίβολα, για την Αλεξάνδρα Ούστα είναι μία από τις σημαντικότερες. Η γνωστή ηθοποιός στις αρχές του έτους και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή κι αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Η Αλεξάνδρα Ούστα απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας και χαίρεται κάθε στιγμή με τον πριγκιπά της. Τι κι αν στο πρώτο lockdown εκείνος είχε μόλις γεννηθεί, τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, όμως και πάλι δεν αποχωρίζεται την αγκαλιά της μητέρας του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον για της στο σαλόνι του σπιτιού τους. Η Αλεξάνδρα Ούστα χαλαρώνει στον καναπέ και απαθανατίζει τον μικρό να κοιμάται επάνω της. “Λοκνταουν παρτ 2 – Μεσημεριανές σιέστες..”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι χαζομαμά!

Read More

And More