Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Απόλαυσε τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Πάριο στη σκηνή! Video

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Απόλαυσε τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Πάριο στη σκηνή! Video | tlife.gr
Το 2008 έζησαν ένα δυνατό έρωτα και τώρα φαίνεται πως διατηρούν πια πολύ φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Πάριο. Η γνωστή ηθοποιός, μπορεί μετά το χωρισμό της με τον τραγουδιστή να έφτιαξε την ζωή της και να παντρεύτηκε (τον Βαγγέλη Μητρόγιαννη με τον οποίο έχει πια χωρίσει), πάντα όμως κρατά μια γλυκιά ανάμνηση για τον πρώην καλό της.
Και φυσικά από την περίοδο του χωρισμού τους ως σήμερα, την έχουμε δει αρκετές φορές να βρίσκεται σε live εμφανίσεις του Γιάννη Πάριου και να τον στηρίζει. Το 2015, μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε βρεθεί στο Κατράκειο Θέατρο που εμφανίστηκε ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής κάνοντας τις φήμες για επανασύνδεση να φουντώνουν. Κανένας από τους δυο πάντως, δεν πήρε θέση στο αν είναι πάλι μαζί.

Εκείνη, όμως συνεχίζει να τον στηρίζει και αυτήν τη φορά βρέθηκε στην Ιερά Οδό, όπου εμφανίζεται και ανέβασε μάλιστα και ένα video στο Instagram. Η λεζάντα που το συνόδευε έγραφε: “Η φωνή: Γιάννης Πάριος”, δείχνοντας πως εκείνη συνεχίζει να τον εκτιμά πολύ ως καλλιτέχνη και να διασκεδάζει με τα τραγούδια του…

ΤHE Voice!!!##giannisparios

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Paleologou D (@alexandrapaleologou) στις

READ more