Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έξαλλη με σχόλιο περί “τριτοκλασάτης” ηθοποιού – θα κινηθεί νομικά

Ένα απίστευτα προσβλητικό σχόλιο από κάποιον στο facebook, που σχολίασε την φωτογραφία στο προφίλ της, δέχθηκε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! Η αγαπημένη ηθοποιός ενημερώθηκε από φίλη της για το προσβλητικό σχόλιο. Αμέσως η ίδια το δημοσίευσε στο προφίλ της και με νέα ανάρτηση ενημέρωσε ότι θα κινηθεί νομικά!

Η Αλεξάνδρα έγραψε: “Αυτό που ανάρτησα πριν είναι ένα μνμ απο μια φίλη στο fb που οδηγεί σ ενα σύνδεσμο ενος «εξαιρετικά πολιτισμένου» ανθρώπου!!Επειδή έβαλα στη φώτο προφίλ μου το «Δεν είναι αθώοι» ο εν λογω «κύριος» και οι όμοιοι του γράφουν υβριστικά σχόλια και χυδαιότητες για μένα. Αν θέλετε κάντε τους report (απορώ πως το fb με τόσο βρισίδι δεν απαγόρευσε τα σχόλια) όσο για μένα,θα έχουν σύντομα νέα μου γιατί ήδη κινούμαι νομικά.

Δες την ανάρτηση που προσβάλλει τη ηθοποιό και την οποία ανάρτησε η ίδια γράφοντας, μετά την ενημέρωση που είχε από φίλη της : Καλησπέρα σας Είδα μια σχετική δημοσίευση με εσάς και θεωρώ σωστό να σας ενημερώσω https://www.facebook.com/photo.php?fbid=198739375011569&set=a.118744336344407&type=3 (αυτο ειναι μηνυμα φιλης που μου εστειλε στο messenger κι ετσι πηρα χαμπαρι)

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ενόχλησε πολύ την ηθοποιό και ήδη όπως ανέφερε κινείται νομικά

Read More

And More