Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για τον Κυριάκο Σκούρα – «Ήθελα έναν σύντροφο ζωής και τον βρήκα»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε τόσο για την καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν την γοητευτική ηθοποιό και για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα. 

«Δεν μου πήγε απλά καλά αυτή η σχέση αλλά εξαιρετικά καλά. Και θέλω να συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε έναν χρόνο μαζί. Γνωριστήκαμε μέσω παρέας και κολλήσαμε από την επόμενη μέρα. Ήθελα να έρθει ένας σύντροφος ζωής και τον βρήκα. Στο παρελθόν το είχα ζητήσει με λάθος τρόπο. Ζητάς ακριβώς τι θέλεις από το σύμπαν, τις προδιαγραφές και όταν έχεις καθαρίσει το τοπίο μέσα σου και έχεις ξεφορτώσει κάποια πράγματα έρχεται» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Επέλεγα να είμαι με άντρες που είχαν τη ζήλια. Ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα για τίποτα. Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Είναι Υδροχόος, ξέρω που πάω. Δεν έχει κανέναν λόγο να ζηλέψω, υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός, θέλουμε και οι δύο να συμπορευτούμε. Μένουμε μαζί» τόνισε η ηθοποιός.

 

Read More

And More