Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το “Κόκκινο Ποτάμι”![pics]

Μια όμορφη εκδήλωση για το “Κόκκινο Ποτάμι” διοργανώθηκε προχθές στον Ιανό , με αφορμή την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη. Στην εκδήλωση βρέθηκε  ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης, οι συντελεστές και φυσικά οι πρωταγωνιστές!

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha “Έρωτας μετά”. Η Αλεξάνδρα με chic look συνόδευσε στο event, τον αγαπημένο της Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος παίζει στη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι” και ενσαρκώνει τον Ζαχάρωφ! To ζευγάρι είναι μαζί περίπου από τις αρχές του χρόνου και ο ένς ε΄χει βρει στον άλλο την αδελφή ψυχή! Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια αλλά ο έρωτας του “χτύπησε την πόρτα” αργότερα και είναι και οι δυο απόλυτα ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη!

Η Αλεξάνδρα ήταν ιδιαίτερη κομψή με το μαύρο κοστούμι της που συνδύασε με λευκό πουκάμισo και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες!

Τόσο η γοητευτική ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της ηθοποιός κα σκηνοθέτης προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο έχουν δηλώσει και οι δύο πόσο καλά περνούν στη σχέση τους!

Read More

And More