Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Υιοθέτησε αδέσποτο γατάκι μετά το χαμό της “Λιλίκας”! [pic]

Είναι γνωστή η αγάπη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τα ζώα και κυρίως για τις γάτες που είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η Αλεξάνδρα πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της γάτα τη Λιλίκα και μοιράστηκε με πόνο το δυσάρεστο νέο. Η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στη πετυχημένη σειρά του Alpha Έρωτας Μετά” πόνεσε πολύ αλλά τώρα χαμογελά ξανά!

“Το μικρο μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυα μου που τρέχουν σα βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά…Σ ευχαριστώ καρδιά μου, σ ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκεία για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σ ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα..Ξεκουράσου κορμάκι μου… Είχε γράψει  η αγαπημένη ηθοποιός ραγίζοντας καρδιές”!

Η Λιλίκα όμως και η τύχη της έστειλαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια!

“Η αγαπημενη μου Λιλικα που εφυγε τοσο νωρις,μου εστειλε αυτο το πλασματακι και μου ειπε να το φροντιζω οπως κι εκεινη και να του δωσω απλοχερα την αγαπη μου.Τον βρηκαμε σε ενα χωραφι στη Θηβων κι απο χθες αποτελει αναποσπαστο μελος της οικογενειας.Καλωσορισες Ορφεα μου”! έγραψε η Αλεξάνδρα ευτυχισμένη με το νέο μέλος της οικογένειας!

Read More

And More